De Lusthof der Muziek

De Lusthof der Muziek biedt een ontdekkingsreis langs 750 jaar Nederlandse en Vlaamse muziektraditie, met speciale aandacht voor grotendeels vergeten genres zoals volksmuziek, speelmansmuziek, oude dansmuziek, kunstmuziek, liedboeken, straatliederen, anonieme componisten, enzovoort. De Lusthof der Muziek is een doorgeefluik van muziekbronnen die - dankzij internet - voor het eerst sinds eeuwen weer beschikbaar zijn. Alleen, ze staan over talloze websites verspreid. Met behulp van de Lusthof hopen we te bereiken dat ze niet alleen beschikbaar, maar ook makkelijk vindbaar zijn.

The Garden of Musical Delights delves into 750 years of musical tradition in the Low Countries: Flanders and the Netherlands. Read more

3 oktober 2011

Automatisch een mailtje ontvangen?

Een aloude wens is eindelijk in vervulling gegaan: sinds gisteren kun je je eenvoudig(!) opgeven voor het ontvangen van een e-mailtje, iedere keer dat er op de Lusthof der Muziek een nieuw bericht verschijnt. Je hoeft enkel je e-mailadres in te vullen in het vakje onder 'Aanmelden voor e-mailberichten' (links op de pagina, onder het archief). En ter geruststelling: onderaan iedere e-mail die je ontvangt, vind je een knop waarmee je je ook weer kunt afmelden.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 opmerking: